Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Arhiva Stiri

Comunicat de presa: Din 22 noiembrie, Managementul riscurilor, timpului și costurilor disputelor cu S.T.A.R.S. – primul serviciu independent integrat de mediere-arbitraj din România

Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 22 noiembrie 2013,

între orele 17:00 – 19:00 la Palatul Șuțu 

București, 15 noiembrie 2013 – S.T.A.R.S (Social Training and Antreprenorial Research Society) anunță lansarea primului serviciu integrat de mediere-arbitraj din România, “Managementul riscurilor, timpului și costurilor disputelor cu S.T.A.R.S”. Evenimentul de lansare se va desfășura în cadrul unui business cocktail găzduit de Palatul Șuțu (bld. I.C. Brătianu, nr. 2, București) vineri, 22 noiembrie 2013, între orele 17:00 și 19:00 și se va bucura de prezența a cca. 80 oameni de afaceri din diferite domenii de activitate.

Aceștia vor cunoaște personal mediatorii și arbitrii S.T.A.R.S., de la care vor putea afla informații directe despre posibilitățile de management al disputelor în afara sălii de judecată, reducând costurile de bani, timp și stress, într-un cadru confidențial și profesionist.

Climatul economic actual impune, mai mult ca oricând, necesitatea controlului asupra finanțelor și celorlalte resurse. Cum disputele au tendința de a consuma o mare parte din resursele companiilor, o problemă de afaceri are nevoie de o soluție de afaceri. Mediul de business are nevoie de un mecanism modern și rapid de intervenție, care să îi protejeze imaginea și interesele”, declară Mugur Mitroi (președintele S.T.A.R.S.). Ioan-Luca Vlad, președintele Curtii de Arbitraj S.T.A.R.S. și consilier privat onorific al Casei Regale a României, precizează: “Prin procedura S.T.A.R.S., prin competența și integritatea profesioniștilor noștri și prin viziunea noastră asupra onorariilor, oferim companiilor promptitudine, eficiența financiară și siguranța imparțialitații pentru un management controlat al soluționării disputelor”.

De acum înainte, S.T.A.R.S. oferă oportunitatea unui sistem integrat eficient de management al conflictelor, croit pentru nevoile și interesele afacerii, pentru soluționarea eficientă şi corectă a litigiilor în special, dar şi a conflictelor în general. „Cum medierea şi arbitrajul se bazează pe principiul „win-win”, vor oferi companiilor un control sporit asupra creșterii costurilor și riscurilor rezolvării disputelor, în timp ce păstrează controlul asupra deciziilor și soluțiilor – condiţie esenţială pentru dezvoltarea unor afaceri de succes” adaugă Bogdan Ficeac (arbitru S.T.A.R.S.).

Despre S.T.A.R.S.

S.T.A.R.S. Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din România, a fost înființată cu scopul de a promova pacea socială prin încurajarea metodelor alternative de soluționare a disputelor, dar şi prin promovarea inițiativei antreprenoriale, ca o metodă de evoluție individuală şi socială. S.T.A.R.S. este o organizație puternică prin experiența relevantă şi dedicarea membrilor săi, mediatori de profil înalt, profesioniști în domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanți ai societăţii civile.

Supporting partners: Alcovin Măcin (furnizor oficial al Casei Regale a României) și British-Romanian Chamber of Commerce.

Screen Shot 2013-11-15 at 17.51.17

Persoană de contact:
Mădălina Calcan

Biroul de presă S.T.A.R.S.
Tel./fax: +40213201535
office@starseu.eu
www.starseu.eu