Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Arhiva Stiri

Primul serviciu independent integrat de mediere-arbitraj din România a fost lansat de S.T.A.R.S. 

 

București, 23 noiembrie 2013 – Vineri, 22 noiembrie 2013, S.T.A.R.S. (Social Training and Antreprenorial Research Society) a lansat primul serviciu integrat de mediere-arbitraj din România – “Managementul riscurilor, timpului și costurilor disputelor cu S.T.A.R.S.”.

La evenimentul desfășurat la Palatul Șuțu din București, au fost prezenți cca. 120 de oameni de afaceri reprezentând managementul companiilor din diferite domenii de activitate, alături de mediatorii și arbitrii S.T.A.R.S.

Invitații, prezenți într-un număr generos, au aflat astfel că obiectivul declarat al organizației este construirea unui sistem alternativ fiabil de soluționare a disputelor, sistem concurențial față de justiția clasică, în care eficiența să reprezinte definiția și etica profesioniștilor S.T.A.R.S.

Adresându-se participanților, dl. Ioan-Luca Vlad, președintele Curtii de Arbitraj S.T.A.R.S. și consilier privat onorific al Casei Regale a României, a precizat: “Procedura S.T.A.R.S. oferă oportunitatea unui sistem integrat eficient de management al conflictelor, croit pentru nevoile și interesele afacerii, prin competența și integritatea profesioniștilor noștri și prin viziunea noastră competitiva asupra onorariilor”.

In același timp, consecventă principiului responabilităţii sale sociale, organizația S.T.A.R.S. se dorește angrenajul necesar în cuplarea sistemelor atât economice, cât și sociale, angrenaj care își propune să sincronizeze oscilațiile apărute în dezvoltarea naturală rezultată din integrarea României în structurile europene.

Instituția care se naște azi reprezintă răspunsul societății față de nevoile încă nesatisfăcute de fluidizare a sincopelor, atat economice, cât și sociale, de control asupra soluțiilor, cât și a modalităților de implementare a acestora” a declarat în acest sens dl. Mugur Bogdan Mitroi (președinte S.T.A.R.S.).

Interacțiunea directă dintre oamenii de afaceri și profesioniștii S.T.A.R.S. a facilitat înțelegerea avantajelor oferite de managementul conflictelor prin metodele alternative – medierea și arbitrajul, reducând costurile de bani, timp și stress, într-un cadru confidențial și profesionist.

Despre S.T.A.R.S.

S.T.A.R.S. Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din România, a fost înființată cu scopul de a promova pacea socială prin încurajarea metodelor alternative de soluționare a disputelor, dar şi prin promovarea inițiativei antreprenoriale, ca o metodă de evoluție individuală şi socială. S.T.A.R.S. este o organizație puternică prin experiența relevantă şi dedicarea membrilor săi, mediatori de profil înalt, profesioniști în domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanți ai societăţii civile.

Supporting partners: Alcovin Măcin (furnizor oficial al Casei Regale a României) și British-Romanian Chamber of Commerce.

Screen Shot 2013-11-15 at 17.51.17

Persoană de contact:

Mădălina Calcan
Biroul de presă S.T.A.R.S.
Tel./fax: +40213201535
office@starseu.eu
www.starseu.eu