Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Mediatorii cheamă medicii şi guvernanţii la mediere, pentru a încheia conflictul care poate afecta grav societatea

 

București, 25 noiembrie 2013 – Asociaţia Mediatorilor S.T.A.R.S. a transmis, din data de 18 noiembrie a.c., invitaţia oficială de a iniţia procedura medierii către Coaliţia Profesioniştilor din Sănătate, Ministerul Sănătăţii şi Ministrului Delegat pentru Dialog Social.

S.T.A.R.S urmăreşte, cu îngrijorare, acutizarea tensiunilor dintre personalul sanitar şi Guvern şi constată că acest conflict se îndreaptă spre un deznodământ care poate pune în pericol pacienţii.

Consecventă principiului responabilităţii sale sociale, S.T.A.R.S îşi oferă serviciile pentru a evita blocarea activităţii în unităţile medicale din România, prin declanşarea grevei generale.

S.T.A.R.S. consideră că extinderea conflictului poate fi prevenită în afara sălii de judecată, prin mediere.

Asistarea negocierilor de către profesionişti în gestionarea conflictelor, neutri şi imparţiali, poate reprezenta soluţia de încheiere a acestei dispute cu efecte grave asupra societăţii.

O echipă de specialişti ai S.T.A.R.S., cu înaltă calificare profesională şi experienţă, este pregatită să medieze neînţelegerile dintre reprezentanţii personalului sanitar şi cei ai Guvernului.

Despre S.T.A.R.S.

S.T.A.R.S. – Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din România, a fost înființată cu scopul de a promova pacea socială prin încurajarea metodelor alternative de soluționare a disputelor, dar şi prin promovarea inițiativei antreprenoriale, ca o metodă de evoluție individuală şi socială. S.T.A.R.S. este o organizație puternică prin experiența relevantă şi dedicarea membrilor săi, mediatori de profil înalt, profesioniști în domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanți ai societăţii civile.

Mugur Bogdan Mitroi
Preşedinte S.T.A.R.S.
office@starseu.eu
www.starseu.eu