Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


 
Arhiva Stiri

Echipa S.T.A.R.S. a adus cadouri de Craciun copiilor si familiilor

de la Centrul de Zi Sf. Sofia din Bucuresti

Bucuresti, 18 decembrie 2013 – Miercuri 18.12.2013, o echipa formata din mediatori S.T.A.R.S. Romania a participat la serbarea de Craciun organizata de copiii de la Centrul de Zi Sf. Mucenita Sofia din cadrul Arhiepiscopiei Bucurestiului.

Cu aceasta ocazie, 35 de copii si familiile acestora au primit cadouri cu jucarii, dulciuri si alimente de baza oferite in urma strangerii de fonduri organizata in cadrul asociatiei S.T.A.R.S.

Multumiri si felicitari colegilor mediatori care au inteles sa se implice in acest proiect, care a adus bucurie si rasete pe chipurile copiilor si caldura in sufletele celor prezenti.

Despre S.T.A.R.S.

S.T.A.R.S. – Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliata Uniunii Centrelor de Mediere din Romania, a fost infiintata cu scopul de a promova pacea sociala prin incurajarea metodelor alternative de solutionare a disputelor, dar si prin promovarea initiativei antreprenoriale, ca o metoda de evolutie individuala si sociala. S.T.A.R.S. este o organizatie puternica prin experienta relevanta si dedicarea membrilor sai, mediatori de profil inalt, profesionisti in domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanti ai societatii civile.

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federatia nationala infiintata in 2005, reunind asociatii profesionale ale mediatorilor din toata tara.

Madalina Calcan
Departament PR S.T.A.R.S.
Tel./fax: +40213201535
Mobil: 0722239261
office@starseu.eu
www.starseu.eu