Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text

Arhiva Stiri

S.T.A.R.S. ARE PLĂCEREA DE A ANUNȚA

LANSAREA PRIMULUI SERVICIU INDEPENDENT INTEGRAT DE MEDIERE-ARBITRAJ DIN ROMÂNIA

Managementul riscurilor, timpului și costurilor disputelor cu S.T.A.R.S.

Vineri, 22 Noiembrie 2013, între orele 17:00 – 19:00

La Palatu Șuțu, bld. I.C. Brătianu, nr. 2, București  

Climatul economic actual impune, mai mult ca oricând, necesitatea controlului asupra finanțelor și celorlalte resurse. Cum disputele au tendința de a consuma o mare parte din resursele companiilor, o problemă de afaceri are nevoie de o soluție de afaceri. Mediul de business are nevoie de un mecanism modern și rapid de intervenție, care să îi protejeze imaginea și interesele.

Această viziune ne-a determinat să creăm un sistem integrat independent pentru a răspunde nevoii de a insera mecanisme alternative ca parte a strategiei companiilor pentru un management controlat al disputelor.

De acum înainte, S.T.A.R.S. oferă oportunitatea unui sistem integrat eficient de management al conflictelor, croit pentru nevoile și interesele afacerii, pentru soluționarea eficientă şi corectă a litigiilor în special, dar şi a conflictelor în general. Metodele alternative de rezolvare a disputelor (mediere-arbitraj) vor oferi companiilor un control sporit asupra creșterii costurilor și riscurilor rezolvării disputelor, în timp ce păstrează controlul asupra deciziilor și soluțiilor.

S.T.A.R.S. – Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din România, a fost înființată cu scopul de a promova pacea socială prin încurajarea metodelor alternative de soluționare a disputelor, dar şi prin promovarea inițiativei antreprenoriale, ca o metodă de evoluție individuală şi socială. S.T.A.R.S. este o organizație puternică prin experiența relevantă şi dedicarea membrilor săi, mediatori de profil înalt, profesioniști în domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanți ai societăţii civile.

Supporting partners: Alcovin Măcin (furnizor oficial al Casei Regale a României) și British-Romanian Chamber of Commerce.

Screen Shot 2013-11-15 at 17.51.17

Mădălina Calcan

Biroul de presă S.T.A.R.S.
Tel./fax: +40213201535
office@starseu.eu
www.starseu.eu

Invitatie business cocktail STARS_ROInvitatie business cocktail STARSInvitation business cocktail STARS_ENInvitation business cocktail STARSFlyer Medierea - STARS FINAL ROFlyer Medierea – STARSFlyer Medierea - STARS FINAL ENFlyer Medierea – STARS