Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


S.T.A.R.S. – Social Training and Antreprenorial Research Society
www.starseu.eu

Mediatorii S.T.A.R.S. Romania sprijina cadrul de discutii privind solutionarea conflictelor din mediul scolar

 

Bucuresti, 21 noiembrie 2014 – S.T.A.R.S. Romania participa, in calitate de partener, in cadrul proiectului denumit „Metode si tehnici de solutionare a conflictelor in mediul scolar”, care se va derula 17.11.2014 – 12.12.2014 in Bucuresti.

Proiectul, derulat de Colegiul Economic C. Kiritescu in parteneriat cu scoli din toate sectoarele municipiului Bucuresti, este dezvoltat cu sprijinul Inspectoratului Scolar al mun. Bucuresti si al Centrului de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret al Primariei municipiului Bucuresti. Scopul proiectului este furnizarea de informatii privind posibilitatile de solutionare a conflictelor in mediul scolar prin consiliere, consultanta si mediere.

Reprezentantii asociatiei mediatorilor S.T.A.R.S. vor contribui prin livrarea de cunostinte si abilitati in materia medierii si prin crearea, la nivelul elevilor, personalului didactic si parintilor, a unor forme operative de relationare.

In acest sens, se vor organiza pe toata durata proiectului, conferinte, sesiuni informative, ateliere de lucru comune si dezbateri sub forma unor mese rotunde pentru elevi, cadre didactice si parinti.

Despre S.T.A.R.S.

S.T.A.R.S.Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliata Uniunii Centrelor de Mediere din Romania, a fost infiintata cu scopul de a promova pacea sociala prin încurajarea metodelor alternative de solutionare a disputelor, dar si prin promovarea initiativei antreprenoriale, ca o metoda de evolutie individuala si sociala. S.T.A.R.S. este o organizatie puternica prin experienta relevanta si dedicarea membrilor sai, mediatori de profil inalt, profesionisti în domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanti ai societatii civile.

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federatia nationala infiintata in 2005, reunind asociatii profesionale ale mediatorilor din toata tara.

Madalina Calcan
Biroul de presa S.T.A.R.S.
Tel./fax: +40213201535

office@starseu.eu
www.starseu.eu