[hfe_template id=’4582′]

24/04/2013 – „Medierea, instrument pentru management” prezentata la Forumul TIAD

In data de 24 Aprilie 2013, la Hotel Ramada Majestic, s-a desfasurat forumul „Perspectiva Profesionala a Economiei Romanesti” organizat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), printre invitati remarcandu-se Excelenta Sa Ambasadorul Republicii Turcia in Romania Dl. Omur Solendil, directorul general Credit Europe Bank – dl. Omer Tetik, CEO Dogan Group Romania -dl. Haluk Kurcer si directorul general Garanti Bank -dl. Ufuk Tandogan.

Gratie amabilei invitatii din partea Dlui. Aykut Akbulut – Presedinte, dlui. Guven Gungoren – Secretar General si Board-ului Director al TIAD, Asociatia S.T.A.R.S. – Social Training and Antreprenorial Research Society a fost prezenta la acest eveniment prin presedintele dl. Mugur Bogdan Mitroi, dna Aura Bayhan si dna Madalina Calcan, adresand comunitatii turce de business un mesaj prin care a fost explicata utilizarea medierii ca si instrument de management.

Bucurandu-se de interesul participantilor, concluzia mesajului a fost ca, in actualul context economic, companiile nu isi pot permite ca o problema de business sa escaladeze intr-o batalie legala, care influenteaza direct rezultatele economice, iar o problema de business are nevoie de o solutie de business.

Astfel, membrii TIAD au putut afla in mod direct cum medierea poate fi utilizata cu succes in rezolvarea disputelor, partile pastrand controlul asupra solutiei, precum si informatii despre cum se solutioneaza litigiile in Romania in afara salii de judecata, reducand costurile de bani, timp si stres, intr-un cadru confidential si profesionist.

STARS – asociatie afiliata Uniunii Centrelor de Mediere din Romania – a fost infiintata cu scopul de a promova pacea sociala prin incurajarea metodelor alternative de solutionare a disputelor, dar si prin promovarea initiativei antreprenoriale, ca o metodă de evolutie individuala si sociala. Organizatie puternica prin experienta relevanta si dedicarea membrilor sai, mediatori de profil inalt, profesionisti in domeniul juridic, antreprenori, arhitecti sociali, profesori, reprezentanti ai societatii civile, STARS isi propune sa ofere consultanta si training pentru diferite grupuri (organizate sau nu) de cetateni, antreprenori si alte componente sociale sau pentru societatea civila, care au nevoie de experienta unei echipe diverse de profesionisti.

Materiale intocmite cu ocazia acestui eveniment:

Fotografii de la eveniment:

Parteneri oficiali:

portal_medieremediere_tehnica_arta