Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


Off alternate text


S.T.A.R.S. prezinta membrilor B.R.C.C. medierea si arbitrajul, instrumente de management

Managementul riscurilor, timpului si costurilor disputelor cu S.T.A.R.S. 

Bucuresti, 18 septembrie 2014 – S.T.A.R.S. Romania a prezentat membrilor B.R.C.C. (British-Romanian Chamber of Comerce) avantajele medierii si arbitrajului, ca instrumente de management. Evenimentul s-a desfasurat în cadrul unui Evening Business Briefing gazduit de B.R.C.C. miercuri, 10 septembrie 2014, intre orele 18:00 si 19:15 si s-a bucurat de prezenta a cca. 25 oameni de afaceri din diferite domenii de activitate, membri ai camerei bilaterale.

Dna Madalina Calcan, vicepresedinte S.T.A.R.S., a descris celor prezenti o abordare eficienta de a mentine controlul asupra afacerii prin alegerea unei proceduri oportune de solutionare a disputelor.

Adesea, problemele de afaceri escaladeaza in adevarate batalii legale: instantele ajung sa decida pentru partile aflate in disputa; consilierii externi preiau conducerea in locul partilor implicate; timpul si costurile devin imposibil de controlat. Dar companiile nu isi permit sa piarda controlul asupra costurilor, astfel incat o problema de afaceri are nevoie de o solutie de afaceri.

S.T.A.R.S. Romania, primul serviciu integrat de mediere-arbitraj din Romania croit pentru nevoile si interesele afacerii, a oferit informatii despre oportunitatea reducerii costurilor impredictibile ale litigiilor si mentinerea reputatiei in fata clientilor multumiti. Cei prezenti au putut afla detalii despre metodele alternative oportune de solutionare a conflictelor (mediere, arbitraj, med-arb), care permit companiilor sa isi pastreze intregul control asupra resurselor, solutiei, fara limite de timp sau procedura, fara penalizari si cu respectarea confidentialitatii tuturor informatiilor si documentelor.

Dl. Ioan-Luca Vlad, presedintele Curtii de Arbitraj S.T.A.R.S. si consilier privat onorific al Casei Regale a Romaniei, precizeaza: “Prin procedura S.T.A.R.S., prin competenta si integritatea profesionistilor nostri si prin viziunea noastra asupra onorariilor, oferim companiilor promptitudine, eficienta financiara si siguranta impartialitatii pentru un management controlat al solutionarii disputelor”.

Despre S.T.A.R.S.

S.T.A.R.S. Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliata Uniunii Centrelor de Mediere din Romania, a fost infiintata cu scopul de a promova pacea sociala prin încurajarea metodelor alternative de solutionare a disputelor, dar si prin promovarea initiativei antreprenoriale, ca o metoda de evolutie individuala si sociala. S.T.A.R.S. este o organizatie puternica prin experienta relevanta si dedicarea membrilor sai, mediatori de profil inalt, profesionisti în domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanti ai societatii civile.

 

Biroul de presa S.T.A.R.S.

Tel./fax: +40213201535

office@starseu.eu

www.starseu.eu