STARS sustine Un nou curs pentru mediatorii avansati romani sustinut de F.M.C.S. Washington DC, U.S.A – Obtine certificarea internationala in mediere – 21-23 mai 2014

OBTINE CERTIFICAREA INTERNATIONALA IN MEDIERE!

21-23 MAI 2014 – UN NOU CURS SUSTINUT IN BUCURESTI DE F.M.C.S. WASHINGTON D.C., U.S.A.

TEHNICI AVANSATE IN MEDIERE PENTRU MEDIATORII PROFESIONISTI DIN ROMANIA

AGENDA CURS

Eveniment organizat de Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi (F.M.M.M. Romania Training School) in perioada 21.05.2014 – 23.05.2014 in parteneriat cu Federal Mediation and Conciliation Service (F.M.C.S.), Washington DC, U.S.A.

Federal Mediation and Conciliation Service (F.M.C.S.) este agentia independenta specializata a Guvernului SUA infiintata in 1947 in vederea solutionarii conflictelor prin metode alternative (A.D.R.).

F.M.M.M. Romania Training School s-a afirmat de la data fondarii ca un reper elitist de calitate si competenta in domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesionisti, precum si al cursurilor de management al conflictelor.

Formatorii sunt: Eileen B. Hoffman, Linda Lazarus, Mugur Bogdan Mitroi si Mihai Iulian Munteanu.

Cursul se adreseaza mediatorilor cu experienta care doresc perfectionarea superioara a tehnicilor în mediere, precum si certificarea internationala a competentelor acordata de Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A.

Aplicand metode de training bazate exclusiv pe experienta practica internationala a formatoarelor americane si furnizand abordari teoretice comparative intre sistemele de mediere existente, acest curs este destinat profesionistilor mediatori care vad medierea ca o vocatie de viata si care inteleg necesitatea obtinerii de noi competente si a unui nivel inalt de pregatire, in vederea stabilirii la un standard elitist, devenind un reper certificat de calitate.

Evenimentul se inscrie in campania de promovare a profesionismului si profesionistilor medierii din Romania – organizata de F.M.M.M. Romania Training School si sustinut de Uniunea Centrelor de Mediere din Romania, propunandu-si unificarea practicilor si tehnicilor in mediere, cunoasterea si alinierea la standardele internationale in mediere.

Cursul se desfasoara in Bucuresti, numarul de locuri fiind limitat la 20 de participanti. Pentru participarea la curs se acorda 24 de puncte pregatire profesionala continua.

Cursul se va desfasura in limba engleza si se asigura traducere simultana.
Inscrieri, programul de curs si detalii suplimentare pe site-ul www.fmmm.ro si la adresa de e-mail office@fmmm.ro.

 

Eileen2Eileen Hoffman

Eileen B. Hoffman activeazã în calitate de comisar (mediator) la Serviciul Federal de Mediere și Conciliere (FMCS), în cadrul Departamentului de Servicii Internaționale și ADR din Washington DC, din anul 1997
Mai mult

 

LindaLinda Lazarus

Dna. Lazarus elaboreazã şi furnizeazã training pe negociere, mediere, leadership şi abilităţi de comunicare, cu accent pe legătura dintre practicile contemplative şi eficienţa individualã
Mai mult